Workshops

De Zadenbibliotheek organiseert weer workshops zaaien in 2021. Via facebook en via de nieuwsbrief worden de data bekend gemaakt.

Workshop zaaien!

Hoe moet je eigenlijk zaaien, wat zaai je wanneer, wat zaai je eerst binnen op je vensterbank en welke zaden kunnen direct buiten in de koude grond? Dit en nog veel meer leer je tijdens de workshop zaaien die door de Zadenbibliotheek wordt gegeven. Leuk om samen met je (klein)kind te doen! Want het zaaien wordt in de praktijk gedaan en wat er is gezaaid mag mee naar huis.

De Zadenbibliotheek organiseert weer workshops zaaien in 2021. Via facebook en via de nieuwsbrief worden de data bekend gemaakt. 

 

Lezing over de Zadenbibliotheek

We geven graag informatie over de Zadenbibliotheek! Wil je dit in jouw dorp, stad of je vereniging? Neem dan contact met ons op.

In een korte presentatie, van ongeveer een half uur, vertellen we over het ontstaan, nut én NOODZAAK van de Zadenbibliotheek.  We kunnen een deel van de zaden meenemen, zodat er meteen geleend, geruild en toegevoegd kan worden.

Wil je met een groep mensen in jullie dorp of stad starten met een eigen Zadenbibliotheek? Ook daarover komen we graag praten. Je mag bij de opzet van je/ jullie eigen Zadenbieb gebruik maken van onze kennis, logo’s en info.

Belangstelling? Mail of bel ons.

Heb je vragen over de zaden of over de Zadenbibliotheek of het kweken van zaden? Neem gerust contact op:  

Lida Adriaansen | info@zadenbibliotheekdrenthe.nl